Sutra otvaranje ponuda za deonicu Pirot-Dimitrovgrad

Bez autora
Jul 29 2010

U Ministarstvu za infrastrukturu sutra će biti otvorene ponude pristigle na tender za izgradnju dve deonice autoputa Pirot-Dimitrovgrad, na Koridoru 10, u ukupnoj dužini 14,3 kilometra. Javni poziv objavljen je 18. maja ove godine, a naručilac posla, preduzeće Koridor 10, ponuđačima je ostavio rok da najkasnije do 30. jula u 12 časova, dostave zapečaćene ponude.Ponuđačima je bilo omogućeno da dostavljaju ponude za izgradnju deonice autoputa od Pirota do Sukova, u dužini od šest kilometara, s rokom izgradnje do 18 meseci, a isti rok je planiran i za izgradnju druge deonice, od Sukova do Dimitrovgrada, u dužini od 8,3 kilometra...

Sutra otvaranje ponuda za deonicu Pirot-DimitrovgradU Ministarstvu za infrastrukturu sutra će biti otvorene ponude pristigle na tender za izgradnju dve deonice autoputa Pirot-Dimitrovgrad, na Koridoru 10, u ukupnoj dužini 14,3 kilometra, saopštilo je danas preduzeće Koridor 10 d.o.o.

Javni poziv objavljen je 18. maja ove godine, a naručilac posla, preduzeće Koridor 10, ponuđačima je ostavio rok da najkasnije do 30. jula u 12 časova, dostave zapečaćene ponude.

Ponuđačima je bilo omogućeno da dostavljaju ponude za izgradnju deonice autoputa od Pirota do Sukova, u dužini od šest kilometara, s rokom izgradnje do 18 meseci, a isti rok je planiran i za izgradnju druge deonice, od Sukova do Dimitrovgrada, u dužini od 8,3 kilometra.

Ponuđači mogu da dostave ponudu za jednu ili obe deonice i da ponude popuste u slučaju dodele ugovora za obe deonice.

Ugovor će, kako je najavljeno, biti dodeljen ponuđaču čija ponuda bude najniža, suštinski odgovarajuća i koja ispunjava postkvalifikacione kriterijume.

Izgradnja deonica će biti finansirana sredstvima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i to je prvi tender koji ta evropska finansijska institucija finansira na Koridoru 10, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik